Кошик
238 відгуків
Здоровое питание
+380677436791
+380512714705

Крупа САГО, 0,5 кг.

  • В наявності

42 грн.

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн.

+380677436791
  • +380512714705
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Крупа САГО, 0,5 кг.
Крупа САГО, 0,5 кг.В наявності
42 грн.
+380677436791
  • +380512714705
Купити

Опис

Крупа Саго з кукурудзяного крохмалу.

Підходить для дієти Дюка, оскільки вона не містить клейковини (глютену). Не викликає алергічних реакцій.

Саго – це продукт, який часто медики включають в лікувальну дієту при багатьох захворюваннях, рекомендують давати дітям і вживати виснаженим людям, що перенесли операцію, важку хворобу. Вживання страв з крупи саго сприяє поліпшенню апетиту.

В саго міститься мінімум білків, так що цей продукт ідеальний для тих, хто змушений за станом здоров'я дотримуватися особливої дієти, наприклад, при хворобах нирок. Корисна крупа саго також тим, що в ній містяться вуглеводи, цукор, харчові волокна, вітаміни Е, РР, А, холін, магній, кремній, цинк, залізо, мідь. .

У крупі саго, на відміну від інших круп немає клейковини (глютену) – винуватиці того, що багато алергіків не можуть вживати каші, а адже це відомі джерела енергії.

Приготування саго: Для початку трохи про зовнішньому вигляді саго. Оскільки в нашій країні крупа не дуже поширена, не всі знають, як вона виглядає і губляться, коли відправляються за нею в магазин. Крупа саго не схожа ні на одну з відомих нам круп – це білосніжні легкі кульки, що нагадують здалеку подрібнений пінопласт. Вибираючи саго, звертайте увагу, щоб воно було сухим і чистим, без сторонніх включень. До речі, може попастися і жовтувате або коричневе саго – це означає, що його підфарбували паленим цукром. Читайте на етикетці склад. Традиційно з крупи саго готують кашу і начинку для пирогів. Щоб зварити кашу, в т. ч. з штучного картопляного або кукурудзяного саго, необхідно взяти три столові ложки крупи, 200 грамів води, 0,5 склянки молока, 0,5 чайної ложки цукру, дві чайних ложки вершкового масла, сіль за смаком. У молоко з водою необхідно покласти сіль і цукор, закип'ятити, всипати крупу, варити 20-30 хвилин, після чого зняти каструлю з плити і поставити в духовку на 5 хвилин. Маслом кашу заправляють вже перед подачею на стіл. Щоб приготувати начинку для пирога, саго миють у холодній воді, кладуть в окріп, варять 20-25 хвилин, поки крупа не стане прозорою. Після цього саго відкидають на друшляк, чекають, поки стече вода, викладають в миску, додають подрібнені круто зварені яйця, розтоплене масло вершкове, рубану зелень, перемішують. Щоб зварити молочний суп з крупи саго, потрібно залити її водою, почекати, поки настоїться, після зварити до напівготовності, відкинути на друшляк, додати кипляче молоко, цукор, вершкове масло, доварити. Крупа саго хорошо смешивается с рисом, так что можно готовить и такую кашу. Крупы берутся в равных частях, саго рекомендуется заранее замочить. Тем, кто страдает почечной недостаточностью, можно использовать такие же рецепты, но брать для приготовления блюд не молоко, а просто воду. Заранее сваренное пальмовое, картофельное, кукурузное саго можно хранить в холодильнике, использовать при необходимости как обычную кашу в качестве гарнира к рыбным, мясным блюдам. Кроме этого, с саго хорошо сочетаются мед, фрукты и ягоды, так что можно готовить из крупы сладкие завтраки или десерты.

Протипоказання: Крупу саго небажано їсти при ожирінні, індивідуальної непереносимості.

 

Інформація для замовлення

  • Ціна: 42 грн.