Кошик
238 відгуків
Здоровое питание
+380677436791
+380512714705

Шрот насіння кунжуту Українські Бальзами 200г

  • В наявності

30 грн.

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн.

+380677436791
  • +380512714705
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Шрот насіння кунжуту Українські Бальзами 200г
Шрот насіння кунжуту Українські Бальзами 200гВ наявності
30 грн.
+380677436791
  • +380512714705
Купити

Опис

Шрот з насіння кунжуту - подрібнене насіння кунжуту, отримані після віджимання масла методом холодного віджимання, природний джерело кальцію, безцінний джерело амінокислот.

За змістом кальцію кунжутний шрот – лідер серед рослинних продуктів, він дуже добре засвоюється з шроту, тому його прийом сприяє зміцненню кісткової і хрящової тканин. Є хорошою профілактикою остеопорозу, переломів. Завдяки високому вмісту магнію кунжутний шрот є ефективною профілактикою атеросклерозу, цукрового діабету, сечокам'яної хвороби та захворювань передміхурової залози.

Регулярне вживання в їжу шроту з насіння кунжуту рекомендується у складі профілактики та комплексного лікування:

  • Захворювань шлунково-кишкового тракту. Завдяки високому вмісту в насінні кунжуту речовин, надають протизапальну і ранозагоювальну дію при ерозивно-виразкових ураженнях слизових оболонок травного тракту (вітамін Е, каротиноїди, амінокислоту гістидин, цинк, марганець, сезамін, сезамолін та ін), а також завдяки присутності в біохімічному складі насіння кунжуту компонентів, що поліпшують травлення і перистальтику кишечника (органічні кислоти, пектини і груба клітковина), та речовин, що мають гепатопротекторну дію і перешкоджають жирової інфільтрації печінки (амінокислоти метіонін, треонін, аргінін) кунжутную борошно дуже корисно вводити в раціон харчування при частих і хронічних запорах, гастриті і виразці шлунка і дванадцятипалої кишки, коліті, ентероколіті, захворюваннях печінки та підшлункової залози (панкреатит, жировий гепатоз, холецистит, холангіт, цироз, алкогольний гепатит). Володіє протипаразитарний властивістю шрот кунжуту також корисно регулярно вживати в їжу в складі профілактики та комплексного лікування гельмінтозів.
  • Захворювань серцево-судинної системи (атеросклероз, артеріальна гіпертонія, ішемічна хвороба срдца, тахікардія, аритмія, інсульт, інфаркт, запальні захворювання серця і судин). Шрот Кунжуту багатий компонентами, які забезпечують повноцінне харчування серцевого м'яза, регулюють силу і ритм скорочень міокарда, сприяють зниженню рівня холестерину в крові і надають судинорозширювальну дію, зміцнюють стінки кровоносних судин і перешкоджають утворенню тромбів та атеросклеротичних бляшок (до таких речовин, що надають благотворний вплив на серце і кровоносні судини, відносяться вітамін Е, магній, калій, марганець, і мононенасичені поліненасичені жирні кислоти, фітостероли, амінокислоти аргінін і гістидин, сезамін).
  • Захворювань жіночої статевої системи. Кунжутний шрот багатий речовинами, що сприяють нормалізації гормонального балансу в організмі жінки (естрогеноподібний фітостероли і сезамін, магній, вітамін B6, цинк і ін), що посилюють лактацію (вітамін Е), а також містить у своєму складі компоненти, що роблять протизапальну дію при захворюваннях жіночої статевої сфери (захворювання грудей, яєчників, матки та ін). Саме тому вживання в їжу шроту кунжуту можна рекомендувати при різних інфекційно-запальних гінекологічних захворюваннях, при вагітності і годуванні груддю. Також вживання в їжу шроту кунжуту принесе відчутну користь жінкам, регулярно відчувають хворобливі відчуття і психоемоційний дискомфорт в передменструальний або клімактеричний період.
  • Захворювань чоловічої статевої сфери (еректильна дисфункція (імпотенція), чоловіче безпліддя, простатит, аденома передміхурової залози та ін). У кунжутній шроті висока концентрація речовин, що надають благотворний вплив на функціональний стан передміхурової залози, покращують ерекцію, нормалізують процес вироблення і якість сперми (це такі компоненти шроту кунжуту борошна як вітамін Е, цинк, марганець, селен, бета-ситостерин).
  • Захворювань опорно-рухового апарату. Багатий речовинами, необхідними для повноцінного формування кісткової і хрящової тканини (кальцій, фосфор, магній, запобігають резорбцію кісток естрогеноподібний фітостероли, що сприяють природному синтезу колагену амінокислоти лейцин, метіонін, фенілаланін, лізин, треонін) шрот кунжуту борошно буде вельми корисним компонентом у раціоні харчування людей, які страждають остепорозом, артритом, артрозом, подагру, остеохондрозом та іншими захворюваннями кісток, суглобів і хребта.
  • Анемії та інших захворювань крові (геморагічні діатези, гемофілія, хвороба Верльгофа, есенціальна тромбоцитопенія, тромбоцитопенічна пурпура).
  • Геморою
  • Захворювань органів дихання
  • Захворювань органів видільної системи (сечокам'яна хвороба, пієлонефрит, нефрит, цистит, уретрит).
  • Дерматологічних захворювань і травм шкіри

 Введення в щоденний раціон шроту з насіння кунжуту також принесе відчутну користь при:

  • Ожирінні і цукровому діабеті. Шрот кунжуту є багатим джерелом речовин, що сприяють «спалюванню» надлишків підшкірного жиру (сезамін, амінокислота аргінін, поліненасичені Омега-6 і Омега-3 кислоти) і беруть участь у синтезі підшлунковою залозою інсуліну (марганець, цинк, магній, амінокислота ізолейцин, сезамін).
  • Зниження фізичної і розумової працездатності,
  • Порушення пам'яті та уваги,
  • Безсонні (кунжутна борошно відрізняється високим вмістом фосфору, аргініну, гістидину і вітаміну Е, що сприяють підвищенню витривалості та поліпшення роботи мускулатури. Крім того, в шроті кунжуту містяться речовини, які в комплексному поєднанні один з одним найбільш ефективно сприяють усуненню наслідків психологічного стресу,
  • покращують психоемоційний стан,
  • перешкоджають розвитку депресії,
  • покращують пам'ять і розумові здібності (комплекс таких речовин включає в себе сезамолін, амінокислоти триптофан, гістидин, гліцин, фенілаланін, глутамін, тирозин, треонін, валін, аланін, аспарагін).

Рекомендації по способу прийому і дози: по 1 - 3 ч. ложки 3 рази на день перед їжею, запиваючи великою кількістю води - 1 місяць, можна додавати в їжу 1-3 ч. ложки. Дітям: до 5 років: - 1ч. ложка 1раз в день; до 10 років - 1 дес. ложка 1 раз на день; після 10 років - до 2 ч. ложки 1 раз на день. Для схуднення: 2 ст. ложки 2 рази в день протягом 2 - 3 місяців Перед прийомом розвести соком, кефіром або водою.

Запобіжні заходи і протипоказання:

  • індивідуальна чутливість до продукту

Інформація для замовлення

  • Ціна: 30 грн.