Кошик
238 відгуків
Здоровое питание
+380677436791
+380512714705

Розторопша насіння, 200 р.

  • В наявності

38 грн.

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн.

+380677436791
  • +380512714705
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Розторопша насіння, 200 р.
Розторопша насіння, 200 р.В наявності
38 грн.
+380677436791
  • +380512714705
Купити

Опис

Розторопша дуже корисна для печінки, адже практично всі лікарські препарати для захисту і відновлення цього органу роблять саме на її основі. Особливість розторопші полягає в тому, що корисні саме її невеликі зелені паростки.



Перевірений спосіб пророщування насіння розторопші: замочити на 8-12 годин, потім покласти в землю, присипавши землею на 1,5 см приблизно і полив не надто рясно водою. Потім поливати щодня. Їсти можна паростки 3-5 см (до цього розміру вони доростають за 5-6 днів) слід вранці до їжі або разом з їжею щодня по 7 штук в день (дітям по 5 штук). Курс для дорослих 6-8 тижнів, для дітей 3 місяці за схемою 10 днів прийом – 20 днів перерва. Ваша печінка віддячить вам досить швидко. :)



А ще розторопша має виражений жовчогінний ефект, тобто посилює утворення і виведення жовчі. Активує секреторну і рухову функції шлунково-кишкового тракту, сприяє загоєнню виразок, захищає нирки. Попереджає порушення структури і функції печінки при різних патологіях, стимулює утворення нових клітин печінки, знижує ушкоджуючу дію на печінку ряду лікарських засобів і токсинів, які ми отримуємо з навколишнього середовища. Розторопша захищає організм від хімічних факторів, що провокують розвиток пухлин, надає протизапальну і ранозагоювальну дію, підвищує захисні властивості печінки по відношенню до різних інфекцій і отруєнь. У цілому широкий спектр фармакологічної дії розторопші підсилює імунітет і підвищує опірність організму. Вживання в їжу паростків розторопші рекомендується при лікуванні гострих і хронічних хвороб печінки (гепатити, цироз), при запаленні жовчного міхура, жовчнокам'яної хвороби, при колітах і виразках шлунка, при запальних захворюваннях селезінки і геморої. Профілактично рекомендуються жителям великих міст і працівникам шкідливих виробництв. Паростки розторопші вирощують у вологому середовищі. Зберігають у холодильнику при 5-8 градусах протягом двох тижнів. Тобто, Ви можете, виростивши паростки в землі протягом 5-6 днів, помістити їх в холодильник (наприклад, выдрав з корінням і забезпечивши їм деяку вологість, загорнувши у вологу ганчірочку і/або накривши тарілкою або кришкою зверху), а з холодильника паростки можна поступово діставати і є протягом 2 тижнів, хоча можна, звичайно, і швидше. :) А ще паростки особливо приємно їсти прямо з землі, тому можна, наприклад, вирощувати їх в невеликій ємності, яку потім цілком поставити в холодильник або залишити на вікні і їсти прямо так. А ще їх можна поливати водою, настояної на шунгіті.

Інформація для замовлення

  • Ціна: 38 грн.